Sufleu de vinete cu ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 9675 vizualizari

 

un aperitiv sau o gustare minunata

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 300 g ciuperci champinion
  • 3 rosii decojite
  • 2-3  cartofi mari
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri de unt
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de vinete cu ciuperci:

Se toaca marunt vinetele (nu le-am curatat de coaja )si ciupercile si se calesc in putin ulei,apoi se pun cartofii  fierti si zdrobiti bine si rosiile zdrobite si curatate de pielitai se lasa sa fiarba 10 minute

Se amesteca  toate  apoi se pune sare ,piper , galbenusurile,faina , grisul si laptele iar albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia la final

Se unge un vas cu unt (eu am pus in vasul roman) si se toarna compozitia in tava,

se da vasul la  cuptor pentru aproximativ 40 minute la 180 grade

Dupa ce s-a copt se lasa la racit apoi se taie rece altfel  se sfarama.

Este minunat  , merita sa-l incercati daca va plac vinetele si ciupercile,este o reteta proprie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

30.08.2010, 00:58

nici un bai mama mea a fost victima din greseala a azis si acuma a zis cum sa mai repar?am zis lasa ca atata bai sa fie

danis 1

30.08.2010, 12:29

foarte bun

nadina73 1

01.09.2010, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete prajite