Sunca cu boia

de Constelatialeu in Mezel de casa, 22 Dec 2013 | 7160 vizualizari

 

Ce sa mai lungesc vorba cu introduceri,mai bine va dau un fund,cutitul si niste usturoi....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de gusa de porc afumata ,cca 1 si 1/2 kg
  • zeama de varza 2 l
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • cimbru
  • foi de dafin
  • usturoi
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca cu boia:

Gusa de porc afumata se pune intr-o cratita, se acopera cu zeama de varza, se adauga boabe de piper, de mustar, cimbru, foi de dafin si se pune cratita pe foc, la fiert, cca 2 ore la foc domol. Cand s-a fiert, tavalim bucatile de gusa prin boia iute, se strivesc niste catei de usturoi si se presara deasupra, se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca cu boia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnati a la Pana