Sunca fiarta in zeama de varza

de ralu_ca in Mezel de casa, 4 Ian 2014 | 7814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc sunca porc proaspat afumata
  • aprox 2 l zeama de varza
  • cimbru
  • foi dafin
  • fulgi de ardei iute
  • boia dulce
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca fiarta in zeama de varza:

Intr-un vas turnam zeama de varza si se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, fulgii de ardei si cimbru. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca si se lasa la fiert 10 minute. Se scot din zeama, se lasa sa se racoreasca putin , si presara boia dulce apoi se freaca cu usturoiul pisat.

Se lasa la rece apoi este foarte buna de servit cu ceapa rosie sau praz, dar si tuica fiarta !  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sunca afumata