Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 35879 vizualizari
pana_luminita 1
o bucata va rog , sa fie de 300 gr arata foarte bine
onuta 1
foarte bun
adry88 1
o bunatate
georrgee 1
care solutie! sa acopere carnea. 50g sare si piper pisat! poate se pun in vin sau otet sa iasa solutie! Nu pot sa fac reteta asta, este incompleta sau gresita cred!
diaconta 1
Georrgee,e vorba de costita si sunca pusa in saramura iar apoi la afumat,nu de o mancare gatita de ce plangi,gasesti destule retete gatite pe site
Geanina87 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
madi_marin
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!