Supa casei

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2020 | 3510 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
  Supa clara ce ne place cel mai mult este din coada de vita sau vitel. Daca pui cateva legume si galuste sau taitei, ai cea mai buna supa. Ai si o gustare calda ce consta din legume proaspat fierte in zeama [cu atat mai gustoase ] + carnea de pe coada vitelului.

 

INGREDIENTE

  • 1 coada de vitel
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita piper negru boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • taiitei lati de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa casei:

  1. Legumele se curata se spala si se lasa intregi.
  2. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.
  3. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.
  4. Puneti la fiert coada de vitel impreuna cu legumele, sare, piper si foaie de dafin.
  5. Eu folosesc pentru fierberea supelor limpezi, batrana mea kUkta -oala sub presiune.
  6. Dupa fierbere, o parte din legume se servesc calde impreuna cu coada de vitel.
  7. Astfel am salvat timpul si nu mai este nevoie sa mai prepar altceva la felul doi.
  8. Am fiert taitei lati de casa -asa am primit de data aceasta de la soacra.
  9. O parte de morcovi, telina si patrunjel le-am maruntit si le-am introdus inapoi in zeama, impreuna cu taiteii.
  10. La servire, presarati patrunjel verde tocat.

                              Pofta  buna !!!

TIPS-URI

1

Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.

2

Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume si rosii cu taitei