Supa cu galuste

de RoXx in Supe, 29 Mar 2013 | 4884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 L de apa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 30 gr. telina radacina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 oua
  • 6 linguri cu varf de gris
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Se curata legumele si se da morcovul pe razatoarea mare. Ceapa se toca marunt, telina se taie cubulete. Intr-o oala se pune uleiul si se adauga ceapa si morcovul. Se lasa 2-3 minute la foc mic, apoi se pune apa si telina. Se asezoneaza cu sare si piper, se pune cimbru dupa gust si se lasa la foc potrivit.

Separat intr-un castron se bat cele 2 oua si se amesteca cu grisul pana la omogenizare. Se asezoneaza cu sare si se lasa cam 10 minute pana sa se adauge in supa. Cand a inceput sa fiarba se da focul mic, cu o lingurita se ia din amestecul pentru galuste si se pune usor in supa. Se continua procedeul pana ce se termina compozitia. Se mai lasa 10 minute la foc potrivit dupa care se inchide focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa rapida cu galuste