Supa cu perisoare

de ela in Supe/Ciorbe, 7 Aug 2010 | 16549 vizualizari

 

sa nu credeti ca eu nu mai gatesc.....supa seamana cu ciorba de perisoare

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 2morcovi
  • 1ceapa
  • 2linguri de ulei
  • 250 gr piept de pui
  • 1ou
  • 1lingura de orez
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare:

Se curata legumele,se taie bucati mici,in afara de ceapa,care se lasa intreaga.Legumele se pun la fiert intr-o oala cu apa si cele doua linguri de ulei,iar cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare,piper.Se pune un capac si se lasa sa fiarba la foc mic,pana se inmoaie legumele.

Se strecoara supa,separat pastrand intr-un vas legumele scoase din supa,fara ceapa,care se arunca.

Se pune din nou supa la fiert.

Se toaca pieptul de pui,se adauga orezul,oul,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine compozitia.Cu mainile umede se formeaza perisoarele si se pun in supa care fierbe.

Se lasa la foc mic inca 15-20minute,pana se fierb si perisoarele.

Se adauga in supa si legumele pastrate la cald si se presara patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Nicolae 1

12.08.2010, 05:25

Mitinita 1

28.12.2010, 12:21

cautam o ciorba de perisoare si cand am googalit-o te-am vazut pe tine si neaparat sa o fac pe a ta!

ela 1

28.12.2010, 12:30

bine ca ai vazut-o tu,ca uitasem de ea,trebuie sa o mai fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu varza rosie