Supa de fasole uscata

de trifadalia in Supe, 19 Mai 2020 | 2475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe uscate
  • 1 buc ciolan de porc proaspat
  • 2 linguri pasta de ardei macinat
  • 3 foi de dafin
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc marcov
  • 1 buc pastarnac
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole uscata:

Fasolea impreuna cu ciolanul proaspat de porc se pun la fiert in apa rece cu sare. Ceapa se taie si se pune si ea la fiert impreuna cu carnea si fasolea, alaturi de foile de dafin. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga zarzavaturile taiate julien si cu pasta de ardei rosu. Cand ciolanul este fiert se scoate din supa si se dezoseaza. 

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. 

Se serveste alaturi de ceapa verde taiata sau ceapa rosie, dupa preferinte. 

TIPS-URI

1

boabele de fasole se lasa de seara pana dimineata in apa rece sa se umfle dupa ce in prealabil au fost alese

2

cine doreste la final poate face si un rantas calind putin usturoi intr-o lingura de ulei cu o lingura de faina si se adauga peste supa, stingand focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa minestrone