Supa de perisoare (giouvarlakia)

de rena in Supe, 10 Dec 2013 | 5744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.carne tocata de vita
  • o ceapa
  • o cana de orez lipicios
  • marar,telina,
  • 1-2cartofi
  • sare,piper,ulei
  • 3 oua
  • o lamaie
  • o lingura de delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de perisoare (giouvarlakia):

Punem oala cu apa la fiert, adaugam telina , cartoful taiat cubulete mici, o mana de orez ,ulei si o lingura de delikat.

Facem aluatul pentru perisoare,punem intr-un castron carnea tocata cu ceapa data pe razatoare si mararul tocat,orezul un ou, sare, piper si putin ulei, framantam bine aluatul.

Dupa ce a dat zeama din oala un clocot facem perisoarele si le bagam la fiert.

La sfirsit batem cele doua oua cu putina sare apoi turnam zeama de la lamaie, luam putina zeama din oala batem usor si turnam in oala cu perisoare.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare (giouvarlakia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

11.12.2013, 21:48

mihaelar63 1

13.12.2013, 01:23

Imi place supica ta de perisoare , merge la favorite !!!

rena 1

14.12.2013, 01:29

ooo iti multumesc mult ma simt minunat ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina de casa cu galuste de pesmet