Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Rita Ilies in Slow Cooker, 21 Mar 2016 | 6988 vizualizari

 

Am să vă spun un secret: asta e supa mea preferată dintre cele de post care se prepară extrem de ușor. Are consistență, nu prea îngrașă, te răcorește vara pentru că poate fi mâncată și rece, în timp ce iarna, o supă fierbinte ca și asta, îți înmoaie una-două oasele. Dacă e nevoie, aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L o menține caldă prin funcția sa automată de ”păstrare la cald”.
Că veni vorba de Crock-Pot, îmi este de mare folos. Pun ingredientele unei mâncări în vasul său ceramic, setez programul de gătit și plec în treaba mea. Câteva ore am timp să fac altceva; pot chiar să plec de acasă și să am mâncare proaspătă și caldă la întoarcere fără să fiu nevoită să amestec sau să verific să nu se ardă.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru bulion
  • 200 ml apă
  • 1 conservă cu roșii întregi
  • 2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
  • 5 cm rădăcină de praz
  • 4-5 frunze de leurdă
  • 2-3 frunze de busuioc
  • 1 lingură cu zahăr brun
  • sare roz
  • piper roșu mpcinat
  • tăieței pătrați
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

După cum spuneam mai sus, rețeta este extrem de simplă și nu necesită multe explicații. 

Am turnat apa și bulionul și roșiile întregi în vasul ceramic. Am spălat, am tăiat prazul și leurda iar apoi le-am așezat și pe acestea în vas. Busuiocul l-am lăsat întreg pentru că nu e nevoie de-o aromă foarte intensă. 

Am adăugat condimentele și le-am lăsat să bolborosească împreună vreo două ceasuri jumate, pe modul ”high”. După ce au fiert, am luat mixerul vertical din dotare și le-am făcut pe toate una cu bulionul.

Am fiert tăiețeii separat, în apă multă, cu sare. I-am strecurat și i-am azvârlit în supă.

Mi-am pus vreo două polonice de supă fierbinte în bolul cu ”urechiușe”. Hmmm... nu mi-a mai trebuit altceva.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mere coapte la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute