Supa de varza cu carnat afumat

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 26 Ian 2019 | 5338 vizualizari

 

Ce buna este si ce-mi place ciorba de varza.
De data aceasta am facut-o cu un carnat cu varza, afumat si fabricat in regiunea franceza Jura.
Binenteles ca puteti pune carnatul dorit.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/01/supa-de-varza-cu-carnat-afumat.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g de carnat afumat
  • 1 /2 varza alba
  • 2/3 morcovi
  • 2 cartofi mari
  • 1 praz (partea alba)
  • sare, piper
  • cimbru, dafin
  • boia de ardei
  • 50 g de concentrat de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 Kube de legume
  • 1lingura rasa de smantana/portie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu carnat afumat:

Se indeparteaza primele foi de varza.

Varza se taie fideluta. Prazul se curata si se taie marunt. 

Carnatul se taie bucati si se pune la prajit intr-o oala adanca in uleiul incalzit .

Adaugati prazul si morcovii curatati si taiati rondele.

Reveniti impreuna, puneti varza, boia de ardei, 1 foaie de dafin, sare, piper si cimbru uscat.

Sotati impreuna 5 minute.  

Puneti cartofii curatati si taiati in 4 sau 6.

Se acopera varza cu apa clocotita , se pune concentratul de rosii si Kube-ul de legume. Amestecati.

Gatiti 30 de minute la oala sub presiune (20-30 de minute in plus la o oala normala).

Verificati de sare si piper si daca varza este gatita.

Este gata.

Serviti fierbinte cu 1 lingura de smantana si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu os de vitel