Supa minestrone

de elucubratiiculinare in Supe, 13 Mai 2019 | 8449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 țelină mică cu tulpini
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 4 căței de usturoi
  • 1/2 linguriță oregano uscat
  • 1/2 linguriță cimbru uscat
  • 2 frunze dafin
  • 1 cană paste scurte
  • 1 cană roșii tocate
  • 1 cană fasole roșie fiartă
  • 1 cană spanac
  • 6-8 căni apă sau supă legume
  • sare
  • piper proaspăt râșnit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa minestrone:

Se încălzește uleiul într-o oală mai mare.
Se adaugă ceapa tocată, morcovul și țelina tăiate cubulețe.
Gătim aproximativ 10 minute.
Adăugăm cartofii și dovleceii tăiați cubulețe, usturoiul tocat mărunt, oregano și cimbru.
Amestecăm și turnăm apa sau supa de legume.
După preferințe se mai pot adăuga mazăre, fasole verde sau dovleac.
Dacă doriți o supă mai consistentă, adăugați 6 căni, dacă doriți mai mult lichid adăugați 8 căni.
Gătim aproximativ 15-20 minute sau până au fiert cartofii.
Între timp, spălăm fasolea roșie din conservă și o lăsăm la scurs.
Tocăm roșiile din conservă, în cazul în care nu sunt deja tocate.
 Adăugăm fasolea, roșiile împreună cu sucul lor și pastele în supă.
Mai gătim 8-10 minute.
Servim fierbinte sau rece.
După preferință, se poate presăra la servire cu mărar, pătrunjel verde sau ceapă verde tăiată fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de urzici