Supita cu ficatel

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 19 Mar 2010 | 4345 vizualizari

 

dupa 7 luni

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de ficatel
  • un cartof
  • un morcov
  • un dovlecel
  • praz
  • ardei rosu
  • telina
  • radacina patrunjel
  • pastarnac
  • cateva boabe de mazare
  • brocoli
  • un sfert de rosie
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supita cu ficatel:

se spala ficatelul, se pune la fiert, se spumeaza de cate ori este nevoie.

intre timp taiem legumele cat de mici putem, sau le dam pe razatoarea mica

dupa ce a fiert ficatelul aruncam apa in care a fiert si punem peste legumele tocate marunt, apoi alta apa si lasam sa fiarba cca o ora

 

la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Supita cu ficatel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu busuioc, usturoi si ulei de masline