Tarta cu legume

de ella 87 in Mancaruri de post, 21 Dec 2012 | 3923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g margarina
  • 1 lg ulei
  • 100 ml apa rece
  • 1 lingurita cu sare
  • 2 cepe
  • ardei rosu si galben
  • ciuperci
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Cerne faina intr-un bol cu praf de sare, fa o adancitura si pune margarina si apa amestecata cu uleiul. Framanta toate aceste ingrediente pana obtii un aluat bine legat. Acopera-l cu folie si baga-l la frigider 1 h.

Intre timp taie ceapa si caleste-o in ulei, adauga ardeii taiati fideluta si ciupercile, un praf de sare lasale sa se inabuse putin, pune o lingura de bulion. Condimentam cu sare piper oregano. Pentru cei care nu tin post puteti pune peste legume un ou batut si 100g smantana.

 Intinde aluatul si aseaza-l intr-o forma de tarta unsa si tapetata cu faina, rastoarna umplutura  de legume si coace la foc moderat 30 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita, cu cimbru