Ten la cuptor cu legume

de gabrielasfechis in Peste, 7 Mai 2017 | 5589 vizualizari

 

E pt prima data când am gătit acest fel de peste, dar e foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata ten de aprox 2 kg
  • sare 
  • piper
  • Legume:
  • roșii
  • morcovi
  • praz 
  • usturoi
  • ulei de măsline sau floarea soarelui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ten la cuptor cu legume:

Pestele curățat si spălat bine, se pune intr-o tava încăpătoare in care adăugăm ulei de floarea soarelui sau de măsline. Condimentam pestele si interior si exterior.
Tăiem legumele si le punem in tava lângă peste.
Acoperim cu folie de aluminiu, apoi dam totul la cuptor pt 1 ora si jumătate la foc mic.
Se servește cu cartofi piure sau orice alta garnitura.
Pofta buna 😊

Daca ti-a placut reteta noastra "Ten la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Ina 1

07.05.2017, 19:58

Acum aud prima data de ten , credeaam ca-i greseala de scriere Am cautat, am gasit si vad ca e , de fapt, crap

Rahela Velicu 1

07.05.2017, 22:05

MotanLaOale 1

09.05.2017, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salau cu ciuperci in sos de rosii