Tigaie cu piept de pui si ciuperci

de mihaelar63 in Pui, 3 Iul 2010 | 5391 vizualizari

 

o reteta usor de preparat rapi, rapid si delicios !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui
  • 10 ciuperci
  • 100 gr sunca
  • 100 gr branza burduf
  •  zeama de lamaie
  •   2 linguri sos worchester 
  • sare
  • piper
  • boia
  • rosii
  • ardei iute
  • patrunjel verde
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu piept de pui si ciuperci:

  1. pieptul de pui se spala, se portioneaza ,se stropeste cu sos worchester , zeama lamaie , se condimenteaza cu sare piper si boia .
  2. ciupercile se curata de codite , se sareaza  se stropesc cu ulei de masline si se umplu cu cubulete de sunca si branza burduf , pe deasupra se da boia de ardei .
  3. se pun ciupercile intr-o tigaie cu capac si se tin la foc mic 10 min ,
  4. cand sunt aproape gata si s-a evaporat lichidul ce l-au lasat [ ciupercile ] se pune la prajit si pieptul de pui trecut prin ulei .
  5. serviti cald cu legumele preferate , eu am pus rosii si ardei iute .

TIPS-URI

1

coditele de ciuperci ramase le taiati , le opariti in apa cu sare si le pastrati la congelator . le puteti folosi la paste fainoase  , tocanite , etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:46

da madi de multe ori ,, alergam ''dupa
preparate deosebite, complicate , uitand cat de frumoasa , gustoasa e simplitatea situatia se poate generaliza si aplica si in viata

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:46

nu-mi vine sa cred ca laly nu e prima .

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:47

nadina stiu sigur ca daca e cu ciuperci intruneste aprecierile tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor