Tocanita cu amestec mexican

de Rocsi in Mancaruri de post, 4 Dec 2011 | 28531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de legume amestec mexican
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2-3 linguri pasta de rosii de casa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu amestec mexican:

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Morcovul il radem de coaja,il spalam si il taiem cubulete.

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem felii mai groase,pe lung.

Rosia o curatam de pielita si o facem cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul la incins.

Adaugam ceapa si cu morcovul si le tragem in ulei cam 1 minut.

Adaugam si rosia,apoi amestecul de legume mexican.

Mai lasam cam 1 minut , apoi acoperim cu apa.

Lasam sa scada la foc potrivit si acoprim cu un capac.

Dupa 15 minute punem si cartofii .

Condimentam cu sare si piper dupa gust si mai lasam totul pe foc ,pana ce legumele sunt bine patrunse.

La sfarsit punem pasta de rosii si mai lasam 2-3 minute.

Inchidem mancarica,iar deasupra presaram putin marar si patrunjel.

Sa aveti pofta!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

05.12.2011, 21:40

multumesc mult draga mea...da si mie imi plac aia doi mult,asa cum se imbratiseaza ei!!!!

mena29 1

06.12.2011, 12:12

Ce bunatate ai facut aici

Rocsi 1

06.12.2011, 15:35

pup mena!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu mamaliguta