Tocanita de ardei cu oua ochiuri

de katty in Mancaruri de legume, 5 Sep 2021 | 4406 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei rosii
  • 100 gr bacon taiat cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr rosii cuburi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 3 oua
  • busuioc verde pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu oua ochiuri:

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa si putina sare. Cand ceapa incepe sa se inmoaie punem baconul taiat cubulete.Dupa ce acesta incepe sa se rumeneasca putin adaugam ardeii grasi. Ii lasam pana se inmoaie si punem rosiile si pasta de tomate. Potrivim de sare si piper si adaugam busuiocul uscat. Lasam la foc pana seaca toata zeama. Facem 3 adancituri in tocanita in care vom sparge ouale. Punem capacul si lasam la foc pana ouale se sabilizeaza. Oprim focul si punem frunzele de busuioc. Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou ochi