Tocanita de fasole cu masline

de Toamna07 in Mancaruri de post, 30 Noi 2014 | 4566 vizualizari

 

Am intrat in postul Craciunului si ingeniozitatea ne obliga la retete un pic mai altfel .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 250 g masline negre
  • 1 lingurita de cimbru
  • 4 foi de dafin
  • 1lingurita cu boia dulce sau iute
  • 2 linguri cu bulion
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole cu masline:

Ceapa tocata marunt am calit-o in putin ulei pana s-a inmuiat.Am pus boiaua si bulionul. Am adaugat fasolica,maslinele intepate din loc in loc cu o scobitoare,cimbrul,foile de dafin si 500 ml de zeama de unde a fiert fasolea. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 10-15 minute,la foc domol. Se pun cateii de usturoi si patrunjelul .Potrivim de sare si piper. Acoperim,apoi  inchidem focul.

Serviti aceasta mancarica gustoasa cu ceapa rosie !

Pofta buna si post usor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole verde cu pui