Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 10 Iul 2019 | 2436 vizualizari

 

De ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum zilele de vara sunt destul de calduroase, bucataria cam mica, de multe ori prefer sa pun la treaba muticooker-ul, pentru ca se face repede mancarea si nici nu se mai face sauna in bucatarie, ca atunci cand fac mancare pe aragaz. Imi este de mare ajutor acest aparat, va spun sincer! Sa vedeti ce tocanita buna am pregatit eu aici!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de iepure si spatele
  • 4 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei de rapita (sau oricare altul)
  • 4 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pudra de chilli
  • 1 foaie de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune:

Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari. Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit. Rosiile le tocati marunt. Ciupercile le spalati si le taiati felii. Conectati Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Setati functia Brown/Sote, un timp de 6 minute si apasati butonul Start/Stop. Puneti uleiul, apoi bucatile de carne si le rumeniti pe ambele parti. Le scoateti pe o farfurie, adaugati ciupercile, ceapa verde si morcovul. Le sotati, amestecati din cand in cand in ele. In ultimul minut din timpul ramas, puneti carnea rumenita si rosiile decojite. Amestecati bine. Adaugati sare, piper, boia de ardei dulce, putina pudra de chillie si foaia de dafin, invartiti in tocanita. Cand se temina timpul, puneti capacul, invartiti sa fie blocat, iar supapa de aburi o inchideti. Setati functia Meat/Stew, presiunea High si un timp de 40 de minute. 

 Apasati Start/Stop. Lasati tocanita sa se faca si sa treaca tot timpul. Cand este gata, scoateti aparatul din priza. Invartiti supapa de aburi cu o paleta, lasati sa iese tot aburul, abia apoi deschideti capacul. Tocati mararul verde, il presarati deasupra, iar tocanita este gata de servit. Cu niste muraturi a mers perfect!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express