Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot

de mirela0911 in Slow Cooker, 29 Apr 2018 | 5412 vizualizari

 

A iesit o tocanita tare buna care trebuia servita neaparat cu mamaliga!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 1 buc ceapa alba
  • 3-4 lg ulei
  • sare, piper dupa gust
  • boia/pasta de ardei
  • 100 g smantana
  • 2 lg faina
  • 100 ml lapte
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot:

In vasul aparatului se pune uleiul. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune peste ulei.

Ciupercile se spala si se taie in cubulete potrivite. Se adauga peste ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se toarna apa cat sa cuprinda ciupercile. Se amesteca putin.

Se conecteaza aparatul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital la sursa de curent si se seteaza pe functia high pentru 2 ore. 

Faina se dizolva in cei 100 ml lapte, se adauga si smantana si se omogenizeaza.

Inainte cu jumatate de ora de a se termina programul, se adauga laptele cu smantana, se amesteca, se mai condimenteaza daca este nevoie si se lasa inca o jumatate de ora. Tot acum se poate pune si patrunjelul verde tocat, eu nu am pus pentru ca am in casa pretentiosi :D

Se serveste alaturi de mamaliga si muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am pus apa cat sa treaca putin peste nivelul ciupercilor deoarece noua ne place cu sos mai mult.

2

Se poate prepara si cu alte feluri de ciuperci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot