Tocanita picanta de vitel la slow cooker Crock-Pot, cu cus-cus

de mihaelar63 in Slow Cooker, 19 Apr 2019 | 2631 vizualizari

 

 Bun acest slow cooker Crock -Pot. Faci o tocanita pe cinste in el cu aromele bine intrepatrunse si carnita frageda. Imi mai place de el ca se gateste sanatos in vasul ceramic.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta rosii
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 foaie dafin verde
  • 1 tija telina apio
  • 1/4 lingurita boabe ienibahar pisate
  • 1/4 lingurita pudra chilli
  • 1/4lingurita piper brazilian
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 cana cus -cus
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de vitel la slow cooker Crock-Pot, cu cus-cus:

  1. Carnea de vitel se spala si se taie cuburi.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Maruntiti legumele. Nu este important ca sa taiati perfect la fierbere indelungata , ele se vor ,,topi"' si vor forma un sos gustos.
  4. Sotati carnea de vitel in ulei. Sarati.
  5. Se adauga legumele, foaia de dafin si pasta de rosii.
  6. Dupa ce se prajesc usor impreuna se adauga 1 cana cu apa.
  7. Transferati amestecul in vasul Crok-Potului. Adaugati condimentele .
  8. Lichidul in vas trebuie sa fie cam la nivelul carnii. Daca este nevoie mai puneti putina apa. Se pune capacul.
  9. Se seteaza aparatul slow cooker pe functia high si se lasa 4.5 ore.
  10. Spre sfarsitul acestui timp preparati cus-cusul. Acesta se prepara prin oparirea cus-cusului fin cu apa fierbinte sarata.
  11. Cus-cusul se asezoneaza cu mult patrunjel verde.
  12. La servire tocanita se decoreaza cu ardei iute pentru a se sublinia caracterul picant.
  13. Serviti tocanita picanta de vitel cu cus-cus si salata preferata. Noi am avut castraveti marinati.
  14. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Maruntiti legumele. Nu este important ca sa taiati perfect la fierbere indelungata , ele se vor ,,topi"' si vor forma un sos gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de vitel la slow cooker Crock-Pot, cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele din file de piept de pui la cuptor, cu cus-cus