Tochitura cu mamaliguta

de Ramonaky in Porc, 30 Mai 2010 | 13081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati
  • 500 gr carne de porc
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • 100 gr vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Pt inceput prajim carnatii taiati feliute si ii scoatem apoi pe o farfurie.

Intr-o cratita cu ulei punem la prajit carnea de porc taiata cubulete si amestecam sa nu se lipeasca.Cand s-a albit pe toate partile adaugam ceapa si ardeiul taiate cubulete mici si le lasam pana se inmoaie putin.Punem apoi si vinul.Adaugam in continuare pasta de tomate diluata intr-un pahar de apa,sarea,piperul si usturoiul taiat marunt.

Se lasa pe foc pana ce carnea este bine facuta si sosul scade putin.In caz de nevoie se mai poate adauga apa.Cand sosul este aproape gata, adaugam si carnatii si mai lasam pe foc 2-3 min.

Se serveste cu mamaliguta,ou prajit si branza sarata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

30.05.2010, 19:49

foarte bine arata la pachte trimiti?pun si 5 furcu

Ramonaky 1

30.05.2010, 20:33

Trimit si la pachet Nadina,cum sa nudar fara farfurie,k aia io trimit Danei

Bunica 1

30.05.2010, 23:01

Arata foarte bine ! Perzentarea este de 5 furculite, dar n-am apucat sa le dau eu prima.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta