Tortila

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 8154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati de plescoi
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila:

Taiem cartofii cubulete mici, carnatii rondele, ceapa o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care vom prajii carnatii, peste care vom pune si cartofii si ii lasam sa se prajeasca la foc mic cu capacul pus.

Intre timp intr-o alta tigaie calim ceapa.

Dupa ce s-au prajit carnatii punem si ceapa peste si ouale batute bine su sare, piper si boia.

Apoi cu ajutorul unui capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu, dac este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.

Deasupra asezonam cu verdeata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

19.09.2010, 17:09

Foarte buna. Am facut si eu si am pus si niste ardei.

nadina73 1

19.09.2010, 22:05

si eu facem schimb danuta?

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 22:20

cori merge merge, eu am facut-o ieri, postavaru chiar ar fi mers si niste ardeinadina facem facem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii