"Tortul" barbatilor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 29430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 g faina,
  • drojdie,
  • 2 linguri cu smintina,
  • sare ,
  • 2 galbenusuri,
  • 50 g cascaval ras,
  • 50 g margarina
  • 1 cana cu lapte caldut.
  • Pentru crema:
  • 250 g unt,
  • 300 g crema de brinza,
  • 1 galbenus,
  • 1 lingura maioneza,
  • 2 linguri coniac,
  • 1 legatura ceapa verde, taiata foarte marunt,
  • 50 g masline verzi, taiate,
  • 80 g salam taiat cubulete,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tortul" barbatilor:

Aluatul se framinta si se lasa la dospit 30 min , dupa care se imparte in doua si se coace, preferabil , in forma rotunda.

Se face crema : se amesteca toate, mai putin salamul, dupa care, crema se imparte in doua.Intr-una se pune salam si se pune intre cele doua foi racite , cu cealalta se acopera tortul. Marginile tortului se orneaza cu cozile de ceapa si patrunjel verde, taiat marunt. Deasupra se garniseste cu ou fiert, castravei, ridichi, masline

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tortul" barbatilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cartofi, ceapa si branzeturi