Turte "albe si negre" la tigaie

de alinutzika in Piine, 24 Aug 2011 | 7560 vizualizari

 

Foarte, foarte bune ambele turte! Crocante si cu un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina (alba sau neagra)
  • 1 lingurita lapte praf
  • sare
  • apa calduta (cat cere faina)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte "albe si negre" la tigaie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana rezulta un aluat mai tare si elastic. Se intinde o foaie de aprox 2 cm grosime, pe masa unsa cu putin ulei. Se coace  in tigaie antiaderenta, fara ulei, pe ambele parti.

Eu am facut o portie cu  faina alba si una cu faina integrala.

Piticul meu, Samy, a crezut ca e placinta si imi tot cerea "sa-i dau placinta". A papat aproape jumatate de turta..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte "albe si negre" la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

25.08.2011, 09:56

Sidy, iti multumesc....

alinutzika 1

25.08.2011, 09:56

Onesta....ma binedispun intotdeauna comentariile tale...

alinutzika 1

25.08.2011, 09:57

fetelor....imi sunteti din ce in ce mai dragi...ma bucur ca am intrat in "comunitatea" voastra..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turte la tigaie cu branza si ceapa verde