Ulei de masline aromat - pentru salate

de divainbucatarie in Pt salate, 18 Iul 2011 | 4996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline,
  • 1-2 ardei iuti,
  • 1 crenguta rozmarin,
  • 1 crenguta busuioc,
  • 2 crengute cimbrisor,
  • 1 crenguta frunze menta,
  • 1 lingurita boabe de piper,
  • 1/2 lingurita boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ulei de masline aromat - pentru salate:

Punem ingredientele in sticla, apoi punem dopul. Lasam uleiul timp de o saptamana (cel putin) inainte sa il folosim, astfel incat aroma ierburilor sa “parfumeze” uleiul.

Ar fi bine sa il pastram in intuneric, la temperatura camerei. Il vom folosi la salate sau orice tip de mancare aromata dorim sa preparam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ulei de masline aromat - pentru salate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de conopida cu iaurt grecesc