Unt aromatizat cu leurda

de Valclaudia in Sosuri, 10 Apr 2017 | 3925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt cu 65% grasime
  • 1 legatura leurda proaspata
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt aromatizat cu leurda:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.

Leurda se spala bine, sub jet de apa rece, apoi se lasa la zvantat.

Dupa ce s-a evaporat apa, taiem leurda fasii, o punem in robot impreuna cu sare si piper dupa gust. O maruntim pana devine o pasta, apoi adaugam untul la temperatura camerei si amestecam cu ajutorul unei spatule din silicon, pana la omogenizare.

Noi am servit cu painica prajita si legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt aromatizat cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de portocale, reteta aromata perfecta pentru a imbogati gustul oricarui desert