Vinete acordeon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 7117 vizualizari

 

super bune

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 4-5 feliute de cascaval
  • 5-6 feliute de bacon
  • 1 rosie
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 3-4 dinti de usturoi
  • 50 ml apa
  • 1 lingura de unt
  •  cascava ras se pune deasupra
  • sare ,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete acordeon:

Se spala vintele apoi se taie pe lungine feliute pana la cotor

Se sareaza si se pipereaza bine

Se pune cate o feliuta de bacon apoi una de cascaval si tot asa pana la capat depinde in cate feliute taiati vanata

Rosia se taie feliute si se pune si ea intre bacon sau cascaval

Usturoiul se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si putina apa(50 ml)

Vinetele se pun intr-un vas (eu am pus de yena)uns bine cu unt si 2 linguri sos de soia(daca va place)apoi se pune usturoiul si se pune la cuptor pentru 15 minute apoi se scot si se pune cascavalul ras dupa care se mai lasa 15-20 minute la cuptor

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ardei, masline si sunca