Vinete cu dovlecei

de AndreeaMaria in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 7958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2-3 rosii medii sau una foarte mare
  • 700 g branza mixta oaie+vaca
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu dovlecei:

Spalati legumele si curatati vinetele de coaja. 

Dovleceii si vinetele le taiati rondele,iar rosiile felii.Branza o dati pe razatoarea mare.

Prajiti putin rondelele de vinete si dovlecei, pana capata o culoare aurie.

Asezati intr-un vas termorezistent un rand de branza,unul de dovlecei,unul de rosii si unul de vinete; iarasi puneti branza,dovlecei,rosii si vinete + branza deasupra. Bagati la cuptor la foc mediu pentru ~40 min.

TIPS-URI

1

Daca branza este sarata NU puneti sare; este indicat sa cumparati  branza nesarata ( in acest caz puneti sare dupa gust in mancare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor