Vinete Limba soacrei

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 15284 vizualizari

 

nu am cuvinte sant fantastic de bune,mananci si nu te mai saturi de ele

 

INGREDIENTE

  • vinete 5-6
  • pasta de tomate 1 borcan
  • usturoi 3-4 dinti
  • otet
  • sare
  • ulei
  • ardei rosu 1 bucata
  • ceapa 1 buc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Limba soacrei:

Vinetele se curata de coaja si se taie pe lungime in 4-6 dapinde cat de mari sant vinetele,apoi se sareaza putin dupa care se prajsesc  in ulei sa intorc de cate-va ori de pe o parte pe alta nu mult tare sa nu se arda

Se caleste in putin ulei  ceapa, ardei  tocat sau taiat pestisori,pasta de tomate ,usturoiul pisat ,sare si putin apa (se calesc putin sa se inmoaie bine ardeiul)apoi se ia de pe foc si se pune pun cati-va stropi de otet(3-4 picaturi)cat sai schimbe putin gustul,asta daca va place mai acrisor putin

Vinetele prajite se scot cu o spatula din ulei si se trec printr-o compozitie facuta din  putin otet cu apa si cu sare,numai cat le treceti prin acesta solutie o data apoi se pun pe un platou si se pune sosul de ardei si tomate pe ele

Se servesc ca si garnitura sau ca si muratura

SANT GROZAV DE BUNE INCERCATILE CU INCREDERE

TIPS-URI

1

Prima data cand am mancat am intrebat ce sant? am vazut ca vinete dar..........si mi sa spun LIMBA SOACREI.................la care am ras si am zis DE CE? la care mi sa raspuns pentru ca limba soacrei e lunga si acra(amara) asta asa ca o gluma

2

"si moi vom fi soacre,hai sa nu fim rele ca nu sant chiar asa rele toate  soacrele"

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mariac 1

27.03.2010, 01:19

interesant,sant soacra dar nu sant acra,am glumit,bune cred

nadina73 1

27.03.2010, 11:54

multumesc fetelor mult,incercatile cu incredere sant grozave

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 08:00

aici ai avut dreptate,imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu usturoi