Vinete umplute

de nadina73 in Pui, 13 Mai 2010 | 12536 vizualizari

 

super bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1/2 ardei rosu si verde
  • 2 piepturi de pui
  • 250 g ciuperci champignion
  • 200 telemea 
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in bucati ,apoi se curata de miez.Miezul se zdrobeste bine cu badicora si se caleste cu ceapa tocata marunt si ardeiul.

Pieptul de pui se taie bucatele mici sau se toaca si se caleste si el in putin ulei,apoi se lasa sa fiarba cu putina apa, dupa care se pun ciupercile taiate marunt sau tocate(cum va place)

Telemeaua se zdrobeste bine cu furculita si se amesteca cu toate cand sant pregatite(pieptul de pui,ciupercile,vinetele tocate) se umplu bucatile de vinete si se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt ,se pun la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute

Eu am pus si niste cartofi,taiati in 4 condimentati cu sare si piper si putina apa in tava ,iar cand sant facute se scoate tava si se pune pasta de tomate,iar peste vinete am pus 1 ou batut bine cu sare apoi se mai lasa la cuptor 5-10 minute

Initial reteta era sa se taie vinetele pe lungime,insa eu am vazut reteta la oana si am preferat sa le tai si eu asa rondele

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

nadina73 1

14.05.2010, 19:03

multumesc danuta

mariac 1

18.05.2010, 20:23

cred ca sint bunedar mai tirziu o sa incerc si eu

cristinne 1

25.07.2010, 19:04

f misto prezentarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele de vinete