Vinete umplute

de Mitinita in Mancaruri de legume, 9 Oct 2018 | 3437 vizualizari

 

Eu fac vinete umplute de cate ori am ocazia!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • orez
  • sare si piper
  • cimbru
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se taie in doua si se scobeste miezul.

Se spala legumele si se taie cubulete.

Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras, miezul de vinete si se condimenteaza cu cimbru, marar si piper.

Se adauga orezul, se mai lasa vreo 2 minute pe foc si se adauga rosiile taiate cubulete.

Se adauga sare dupa gust.

Se pune compozitia in vinetele scobite si se dau la cuptor la 200 grade C, pentru o jumatate de ora.

TIPS-URI

1

La reteta de vinete umplute folosesc orez simplu, pregatit la aburi si care a stat la frigider o zi. Daca nu aveti, puteti fierbe orezul in apa cu sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu legume si leustean