Viţel cu ciuperci şi sos picant

de Dana_Retetegg in Vita, 28 Ian 2011 | 5809 vizualizari

 

Desi la inceput poate sa para o reteta dificila, mai ales pentru ca lista ingredientelor este putin mai lunga, va asigur ca se pregateste destul de repede fiind un succes chiar si pentru cei mai putin initiati in arta culinara :) .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 ciuperci,
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii cuburi in bulion,
  • 1 lingurita sos taco,
  • 1/2 pahar vin alb,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • busuioc,
  • verdeata (patrunjel).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Viţel cu ciuperci şi sos picant:

Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei si punem la prajit carnea de vitel taiata cuburi (eu am fiert carnea in prealabil), apoi ceapa taiata julien si ardeiul.

Lasam 5 minute pe foc si apoi adaugam vinul, usturoiul, ciupercile, rosiile, sosul taco si condimentele.

Adaugam si un pahar cu apa, amestecam bine si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 de minute.

La final adaugam verdeata.

Am servit cu garnitura de orez mexican cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Viţel cu ciuperci şi sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto