Waflles portugheze

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Oct 2010 | 5109 vizualizari

 

le-am botezat astfel ,pentru ca m-am inspirat de pe net, am gasit reteta pe blogul Luisei Alexandra -Portugalia

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri nuca cocos fulgi 
  • 2 cani faina
  • 150 gr unt drojdie cat o cireasa
  • 1 praf copt
  • 2 zahar vanilat
  • dulceata  caramelizata de caise
  • frisca
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waflles portugheze:

  1. ouale se amesteca intregi cu drojdia , untul moale  , zaharul vanilat ,sarea, apoi se pune alternativ amestecand faina ,si laptele .La sfarsit se adauga nuca de cocos si praful de copt .
  2. se coace in aparatulde waflles , punanduse cate-un polonic de compozitie  in forma .
  3. serviti cu frisca si dulceata preferata .

TIPS-URI

1

daca doriti puteti sa inlocuiti laptele cu iaurt , eu asa am facut portia a doua .

Daca ti-a placut reteta noastra "Waflles portugheze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dansul lebedelor