Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iun 2015 | 3573 vizualizari

 

Halloumi este o branza greceasca ce isi pastreaza forma in timpul procesului de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 lipie
  • 40 grame branza Halloumi
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri cous-cous gatit amestecat cu seminte de floarea soarelui coapte
  • 4 rosii uscate la soare
  • cateva frunze rucola
  • salata pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola:

Branza se taie felii si se prajeste pe ambele parti cateva minute pana devine aurie. La final se adauga si semintele de susan si se mai gateste 1 minut. 

Intr-o lipie se aseaza in ordinea dorita, feliile de branza, cous-cous-ul, rosiile uscate si rucola si se consuma alaturi de o salata mare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu somon