Zacusca cu fasole

de stelianaioana in Zacusca, 8 Ian 2011 | 11449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2kg fasole boabe alba
  • 3-4 foi de dafin
  • 2kg ceapa
  • 2 morcovi
  • 5 kg gogosari
  • sare,piper dupa gust
  • 1litru ulei
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu fasole:

Fasolea se fierbe separat.Gogogosarii se toaca prin masina .

ceapa se toaca si se caleste.

dupa ce s-a calit ceapa se adauga gogosarul ,morcovul razalit pe razatoarea mica,.

dupa care totul se lasa la fiert cam 3 ore.

dupa 3 ore se adauga fasolea,foile de dafin si sare si piper dupa gust.se mai lasa la fiert 2 ore.

dupa ce s-a fiert se pune in borcan si se da la dust in haine sau in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete