Zacusca cu fasole verde

de violeta30 in Zacusca, 27 Sep 2015 | 3978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapa
  • 2 kg rosii
  • 2 kg de ardei capia sau gogosar
  • 2 kg de vinete
  • 1 borcan de fasole verde
  • ulei
  • sare
  • condimente
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu fasole verde:

Spalam legumele. Ardeii si vinetele le coacem inainte. Ceapa o calim in ulei si apa (eu nu pun foarte mult ulei ca nu imi place sa "inoate" legumele in el), apoi punem ardeiul tocat marunt. Lasam sa se inmoaie bine si adaugam rosiile. Dupa ce s-a legat bine si rosiile s-au "topit", adaugam vinetele, lasam 10 minute si adaugam fasolea verde. Potrivim de sare si piper si mai lasam 15 minute sa fiarba. Punem in borcane pe care le fierbem la bain-marie.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

cantitatile le putem schimba dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de gogosari cu ghebe