Aperitiv la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2018 | 6772 vizualizari

 

O cina gustoasa si rapida cand ai musafiri neanuntati.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de paine toast
  • 200 gr de salam
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarella
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie mare
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv la cuptor:

       Pentru inceput batem ouale cu putina sare si piper. Tapetam o tava cu hartie de copt.

Fiecare felie de paine o trecem prin oul batut si o asezam in tava. Cascavalul si mozzarella le taiem feliute subtiri. La fel procedem si cu ceapa si rosia.

       Intre feliile de paine punem pe rand cate o felie de salam, cascaval, mozzarella, ceapa, rosie. Dam tava la cuptorul preancalzit la 180 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem folosi suc de rosii cu care sa ungem feliile de paine in loc de ou.

2

umplutura poate fii dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta alsaciana( tarte flambée)