Aperitiv oua umplute cu ton

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 7143 vizualizari

 

''Bunatati de Paste ''

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr pate ton Rio Mare
  • 2 lingurite cu maioneza
  • 2 lingurite cu mustar
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ton:

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute. 

Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja.

Curatam ouale de coaja si taiem fiecare ou in doua parti egale pe lungime. 

Intr-un castron punem galbenusurile, tonul, maioneza si mustarul amestecand dupa fiecare.

Gustam compozitia pentru a vedea de necesita sare.

Cand compozitia este gata, o punem intr-un pos si umplem fiecare albus.

Ornam cu frunzulite de patrunjel proaspat.

Le pastram la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval