Beef cu sos de mustar si bere

de cristeena20 in Vita, 20 Mai 2014 | 4780 vizualizari

 

Acest sos este pentru mine the best ever...ador carnea in acest sos.Ae face repede si lasa carnea de vitel sau vaca suculenta si aromata.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef potrivit de subtiri
  • sare, piper, praf de usturoi, cimbru verde, vin alb
  • unt (2 linguri), 1 bere mini, 1 cutie mica de concentrat de carne knorr lichid natur
  • 2 linguri mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef cu sos de mustar si bere:

- Inainte de a gati carnea pregatim sosul: intr-un vas pe foc amestecam berea cu mustarul si  concentratul d ecarne. amestecam sa omogenizam  si dam deoparte. 

- Carnea se condimenteaza  cu sare, piper, praf de usturoi (sau pasta de usturoi) , adaugam cimbru proaspat si stropim cu putin vin alb. Lasam la marinat cateva ore.

- Intr-o tigaie punem untul la incins si punem feliile de carne . Le lasma cca 2 minute pe o parte si intoarcem. depinde cum va place; eu prefer mediu facute. Apoi turnam sosul de bere cu mustar . Adaugam piper si lasam sa scada sosul sis a se ingroase. La final adaugam smantana lichida si mai lasam sa dea cateva clocote.

- Servim alaturi de orez simplu sau in doua culori, sau paste fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef cu sos de mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

marcela1979 1

21.05.2014, 14:09

Krystyan Trendy 1

21.05.2014, 14:42

interesanta reteta

laura_n 1

21.05.2014, 14:43

absolut deliciu! bagam la seif!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne