Briose cu branza topita si cabanos

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2015 | 4929 vizualizari

 

Vaaai...cat de bune au fost aceste briose, mai ales calde. Nu am avut cascaval Sofia, asa cum prevedea reteta, dar au fost foarte bune si cu branza topita.

 

INGREDIENTE

  • 100 g cabanos;
  • doua oua;
  • 200 ml lapte;
  • doua linguri ulei;
  • 100 g (6 felii ambalate individual) branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • un ardei kapia copt, in otet;
  • 200 g faina;
  • un plic praf de copt;
  • o lingura de seminte de susan.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza topita si cabanos:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cabanosul se taie feliute si se prajeste.

Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, branza topita taiata in patratele, cabanosul prajit si ardeiul kapia taiat fasii.

Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se toarna peste ele compozitia lichida si se omogenizeaza.

Formele de briose se ung cu ulei, se umplu cu compozitia rezultata si peste ele se presara seminte de susan. Apoi se aseaza intr-o tava si se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza topita si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

10.06.2015, 08:41

Multumesc tuturor!

miki_a 1

10.06.2015, 09:18

Da, si mie imi plac!

EllaMony 1

04.12.2015, 11:00

Acum ma apuc s-o fac . Arata foarte apetisanta sper sa-mi iasa si mie asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu carne