Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 4022 vizualizari

 

O delicioasa ciorba de post preparata cu ajutorul mirodeniilor de la Delikat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole boabe pestrita
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 2 foi de dafin
  • 4 rosii de gradina
  • 3l apa plata
  • sare dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 10 boabe de piper negru de la Delikat
  • leustean verde
  • cimbrisor de la Delikat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor:

Fasolea se pune de seara la hidratat in apa calda.

Dimineata scurgem apa si o clatim boabele de fasole.

Punem fasolea la fiert in apa cu sare, o lasam sa clocoteasca 15 minute.

Scurgem fasolea si inlocuim apa, o lasam din nou sa clocoteasca alte 15 minute.

O scurgem din nou, apoi punem fasolea din nou in oala impreuna cu uleiul, ceapa si ardeiul tocate, adaugam rondelele de morcovi, lingura de bobite de mustar, foile de dafin, boabele de piper.

Punem apa plata, adaugam sare dupa gust si acoperim oala,lasand ciorba sa fiarba la foc mediu pana se patrund toate legumele.

Rosiile se spala, se trec apoi prin robot si se adauga in oala.

Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi oprim focul.

Presaram cimbrisor de la Delikat si leustean proaspat tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi taranesti