Ciorba de potroace

de divainbucatarie in Ciorbe, 2 Sep 2011 | 28041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de maruntaie de pui (aripi, pipote, inima, ficat, gat, piept pasare)
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 g orez
  • 2 linguri de ulei
  • zeama de varza acra/ 1 l bors /sucul de la 2 lamai
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam si le tocam marunt. Punem si orezul la fiert – separat.
Calim ceapa putin, apoi adaugam legumele si le calim impreuna. Le punem peste carne dupa ce aceasta a fiert pe jumatate si continuam fierberea. Luam spuma de cate ori este nevoie.

Cand maruntaiele si legumele sunt aproape fierte, adaugam sucul de rosii, zeama de varza sau borsul (fierte in prealabil) si orezul. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute, apoi punem leusteanul si saram.

Servim fierbinte cu patrunjel verde.
Optional putem pune smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (45)

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 15:38

as veni si eu la o portie

cocorico 1

01.12.2017, 18:20

banuesc ca e super delicioasa,o voi face chiar acum.

Ancutsa 1

04.12.2017, 14:21

Tare buna, mai ales dupa Sarbatori!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec