Ciorba de salata

de MIUTA in Ciorbe, 28 Dec 2010 | 5156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 capatani mari de salata
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura faina
  • 5-6 catei de usturoi
  • 500 ml smantana
  • sucul de la o lamaie
  • 5 oua
  • marar verde
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

La inceput am curatat  si tocat salata.Intr-o cratita am pus la calit in ulei ceapa tocata marunt.Am lasat-o cateva minute si am pus o lingura de faina.Am amestecat un minut si am adaugat la sfarsit apa.Am pus salata tocata,sare si usturoiul zdrobit.Cand salata s-a fiert am pus sucul de lamaie si am mai lasat cateva clocote.Separat am spart intr-un vas 5 oua,am condimentat de sare si le-am amestecat bine cu o furculita.Am turnat ouale in ciorba si am amestecat sa se branzeasca.Am mai potrivit de sare si piper.Separat am pus smantana intr-un bol,am inceput sa pun ciorba in timp ce clocotea si sa amestec mereu cu o lingura de lemn pana ce compozitia de smantana a devenit fierbinte.Am turnat smantana peste ciorba si am pus marar verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie cu cartofi