Ciorba de teci cu afumatura

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 22 Iun 2013 | 3151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g teci
  • 1 kg afumatura
  • un morcov
  • 3 cepe albe
  • cate o jumatate de ardei rosu si verde
  • 500 g zarzavar de ciorbe de casa
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • leustean verde
  • 2 rondele fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci cu afumatura:

Intr-o cratita se pune la oparit afumatura.

Intr-o alta se pune apa la fiert cu sare. Paralel legumele se spala, curata si toaca. Cand apa a fiert se adauga legumele si afumatura. Se lasa la fiert bine pret de 30 minute, dupa care se pune zarzavatul de ciorbe de casa. Se mai lasa la fiert 10 minute.

Intr-o cratita se pune borsul la foc. Cand s-a infierbantat suficient se transfera in oala cu ciorba. Dupa ce mai fierbe cca 10 minute se adauga fideaua si la final se pune leustean verde.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

Bunica 1

22.06.2013, 17:55

Aoleuuuu,ce bunatateeee!

Rocsi 1

22.06.2013, 20:56

Imi place mult!

alilianaa 1

22.06.2013, 21:24

Multumesc mult. Va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza