Ciuperci prajite

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2011 | 5162 vizualizari

 

Nu mai e nevoie de introducere!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci,
  • 1 legatura de marar,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • 4-5 cepe,
  • cas,
  •  kaiser,
  • ulei pentru prajit, 
  • condimente: sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci prajite:

Spalam ciupercile dupa care le punem la scurs pe o farfurie. Punem cateva linguri de ulei intr-o tigaie si cand se incinge asezam ciupercutele condimentate dupa gust. Acoperim tigaia cu un capac si le lasam la foc potrivit pana cand se rumenesc. Cand ciupercile sunt rumenite,  adaugam kaiserul taiat  feluite impreuna cu mararul, ceapa si usturoiul si le lasam pe foc inca 5 minute.Le scoatem pe un platou  si adaugam cas-ul (dat pe razatoare) si marar proaspat.

Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de hribi