Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 7 Sep 2019 | 2121 vizualizari

 

  Am avut un cas de oaie - de acela adevarat, cu gaurele perfect regulamentare . Daca ai ingrediente de calitate ,produsul final va fi un succes .
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 300 gr cas oaie proaspat
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline
  • 100 gr jambon
  • 100 gr ceapa rosie tocata marunt
  • 2 linguri ulei
  • 1 mana rucola proaspata din gradina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar:

  1.  Ciupercile se curata de codite si de pelite .
  2. Ciupercile se ung  sau se pulverizeaza cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule . Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .
  3. Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .
  4. Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .
  5.  Tocati marunt casul , jambonul si rosiile uscate . Tocati si coditele de ciuperci aflate in stare proaspata .
  6. Toate acestea ,impreuna cu ceapa tocata se distribuie in fiecare palarioara de ciuperca .
  7. Sarati si piparati usor pe deasupra .
  8. Ciupercile se pun pe gratarul fierbinte si se lasa pana casul incepe sa se topeasca .
  9. Serviti ciupercile impreuna cu verdeata si legumele preferate . Noi am mai avut alaturi piept de pui la gratar .

                             Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ciupercile se ung cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule. Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .

2

Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .

3

Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar