Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2020 | 2061 vizualizari

 

 Ciupercile umplute sunt un preparat rapid , light si gustos care  vine in completare ca aperitiv la o masa mai usoara .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 buc ciuperci champignon
  • 5 cm tulpina praz
  • 100 gr branza gongorzola piccante
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/4 lingurita ierburi italiene
  • sare
  • piper negru macinat
  • rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola:

  •  Ciupercile se curata de codite .
  • Daca sunt foarte proaspete  si curate .,eu  nu le curat de pelita .
  • Ungeti ciupercile cu ulei de masline  cu ajutorul  unei pensule de  silicon.
  • Coditele ciupercilor se taie cubulete , la fel si prazul si se condimenteaza cu sare , ierburi italiene si putin piper negru macinat .
  • Umpleti ciupercile cu amestecul pregatit si le puneti intr-o forma ceramica termo-rezisenta .
  • Peste ciuperci se distribuie in mod egal branzica cu mucegai ,picanta .
  • Dati vasul la cuptor 15-20 minute .
  • Serviti ciupercile decorate cccu rosii cherry si praz verde .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ciupercile umplute cu praz si gorgonzola sunt gustoase , atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Champignon al ajillo