Coaste la cuptor

de Mitinita in Porc, 14 Mar 2021 | 3132 vizualizari

 

Coaste la cuptor sunt alegerea perfecta pentru sfarsitul de saptamana!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sos barbeque sau un amestec de ketchup cu condimentele preferate
  • legume (cartofi, morcovi, cartofi dulci)
  • 1 lingura de ulei
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor:

Se pregatesc ingredientele.
Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare.
Se ung bine cu sos pe toata suprafata.
Se pun intr-o caserola si se dau la rece, peste noapte, ca sa se patrunda aromele.
A doua zi, se pun intr-o tava care s-a stropit cu ulei. Legumele se curata si se taie bucati mari.
Coastele se invelesc in folie de aluminiu si se pun in tava. Se adauga si legumele de jur imprejur.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, pentru aproximativ 1 ora si 45 de minute.
Se indeparteaza folia, coastele se ung cu sos si se rumenesc 10 minute la 220 de grade.
Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet cu Sos de Mustar